SON DAKİKA



Haber > Gündem > Daha büyük katliam yaşanır

Daha büyük katliam yaşanır

23 Ağustos 2013 Cuma - 09:19




Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Suriye’de bin 200 kişinin hayatını kaybettiği kimyasal saldırılara gerekli cevabın verilmemesi halinde daha büyük fa





Bakan Davutoğlu, başkent Berlin’de Alman mevkidaşı Guido Westerwelle ile görüşmesinin ardından düzenlenen ortak basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. "Uluslararası alanda barışın belki de en önemli aracı uluslararası toplumun ve uluslararası örgütlerin caydırıcı niteliğini kaybetmemeleridir" diyen Davutoğlu, "BM’nin ve uluslararası toplumun caydırıcılık niteliği bir kez kaybolursa, insan hakları ve bu tür kimyasal silah kullanımı da dahil olmak üzere insanlığa karşı işlenen suçlar konusunda otokratik rejimlerin cesareti artar. Maalesef Suriye’de bu caydırıcılık kaybedilmiştir" dedi. Davutoğlu, Suriye’de kimyasal saldırılara gerekli cevabın verilmemesi halinde daha büyük facia ve katliamların yaşanacağı uyarısında bulundu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap