SON DAKİKA



Haber > Gündem > Davutoğlu’ndan şaşırtan hamle

Davutoğlu’ndan şaşırtan hamle

06 Şubat 2015 Cuma - 10:49




Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Avrasya Üniversitesi’nin kilit ismi Ömer Yıldız’ı milletvekili olarak istediği gündeme düştü.





7 Haziran genel seçimleri öncesi partilerdeki aday adaylıkları için meraklı bekleyiş devam ederken, AK Parti Genel Merkezi kulislerinden sızan bilgilere göre, Başbakan Ahmet Davutoğlu Trabzon milletvekilliği için Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız’ı düşünüyor.

‘TAM BİR HİZMET ADAMI’

Uzun yıllar Anavatan Partisi’nde başarıyla hizmet ettikten sonra siyasete ara veren ancak kurulmasında ve büyümesinde büyük emek sarf ettiği Avrasya Üniversitesi’ni Trabzon’a ve bölgeye kazandırarak takdir toplayan Ömer Yıldız için Başbakan Davutoğlu’nun, "Araştırmasını yaptık. Tam bir hizmet adamı" tabirini kullandığı ifade ediliyor. Kendisini eğitim faaliyetlerine adayan Ömer Yıldız’ın nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu. BAŞBAKAN

ÇOK MEMNUN KALMIŞTI

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yaklaşık bir ay önceki Trabzon ziyaretinde, programında olmamasına karşın, Ömer Yıldız’ın havaalanında yaptığı daveti kırmayarak üniversite yerleşkesinin açılışına katılıp, öğrencilere bir saatten fazla konferans vermesi de, "Yıldız’a olan özel ilgisinden kaynaklandı" şeklinde yorumlanmıştı. Başbakan Davutoğlu’nun üniversiteye gelişi ve gidişinde öğrencilerin gösterdiği yoğun destek de Davutoğlu’nu bir hayli memnun etmişti.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap