A+ A-
Yorum
10

Dedikodu kavgası iki cana mal oldu

Yayın Tarihi: 20.07.2023 - 10:00 | Güncelleme Tarihi: 20.07.2023 - 09:59
Kocaeli’de, Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde güvenlik görevlisi Kasım Kalın (32) kavga ettiği Tamer Yatan’ı (39) tabanca ile vurdu. Yatan da yaralı haldeyken yaşanan boğuşma sırasında Kalın’a ateş açtı. Aynı tabancadan çıkan kurşunlarla ağır yaralanan Kalın ve Yatan hayatını kaybetti.

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde teknik hizmetler biriminde çalışan Tamer Yatan, Fen İşleri Müdürlüğünün güvenlik görevlisi olarak çalışan Kasım Kalın’ın bulunduğu güvenlik kulübesine gidip kendisiyle tartıştı.

Belediye çalışanlarından edinilen bilgiye göre dedikodu üzerine yaşandığı ileri sürülen tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Kasım Kalın güvenlik hizmeti için kendisine verilen silahla Yatan’ı vurdu. Yaralanan Tamer Yatan ise Kalın’ın üzerine atlayıp kendisiyle boğuştu. Boğuşma sırasında ikinci defa patlayan silahtan çıkan mermi bu sefer Kalın’ın vücuduna isabet etti. Kulübeden dışarı çıkıp, “yardım edin” diye bağırdıktan sonra yere yığılan Yatan’ın çağrısına önce belediye çalışanları koştu. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Kasım Kalın ve Tamer Yatan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Polisin olay yerinde ve cenazeler üzerinde yaptığı incelemede her iki şahsında aynı silahtan çıkan kurşunla hayatını kaybettiği tespit edildi. Otopsi işlemlerinin ardından Kalın ve Yatan gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Muhabir/Editör:Erol Taşkın
Etiketler