SON DAKİKA



Haber > Gündem > Dilipak uyardı: Bir savaş olacaksa bu bir siber savaş olacak

Dilipak uyardı: Bir savaş olacaksa bu bir siber savaş olacak

13 Mart 2022 Pazar - 16:12




Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, Starlink uydularını hatırlattığı yazısında, "Bir nükleer savaş olmasa da, uzay savaşı olacak. " ifadelerini kullandı.





Yeni Akit gazetesi yazarı  Abdurrahman Dilipak, "Bir nükleer savaş olmasa da, uzay savaşı olacak. Uydular ve Starlink’ler bu anlamda aktif hale getirildi. Akıllı şehirler, akıllı evler, akıllı sistemler, otonom, yapay zekaya bağlı sistemler bu süreçte büyük bir tehdit altında ve tehdit aracı. Bir savaş olacaksa bu bir siber savaş olacak. Hem internet hackerleri, hem bio hackerler devrede." açıklamasında bulundu. 

"ONLARIN BİR PLANI VARSA ALLAH'IN DA BİR PLANI VARDIR"

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak yazısında, "Mesela, RF ve Laser’ler bu savaşta en dikkat çekici silahlar olacak. Tabii bütün bunlar onların planı. Onların bir hesabı varsa Allah’ın da bir hesabı var ve galib olacak O’dur. La galibe illallah! Bize hayır gibi gelen şeylerde şer, şer gibi gelen şeylerde Allah hayır murat etmiş olabilir. Görelim Mevlam neyler. Yeter ki, biz Allah’ın ipini bırakmayalım ve Allah işimizi zorlaştırmasın. Onun kolaylaştırdığından daha kolay, zorlaştırdığından daha zor bir iş yoktur. Kim bilir, belki de Allah birilerini birilerinin eli ile bertaraf etmek istemektedir. Yoksa ne ABD, ne AB, ya da Çin ve Rusya servet ve iktidara sahip olan hangi ülke olursa olsun, adaletten saparsa, ondan daha büyük bir bela yoktur." düşüncesini dile getirdi.

"DÜNYA'YI BÜYÜK BİR BELA BEKLİYOR"

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak şu ifadeleri kullandı: 

"Görünen o ki dünyayı büyük bir bela bekliyor. İnsanlar sabırlı değil, tevbe edip kendi eleştirilerini yapıp, kendilerini dönüştürmek konusunda çok da istekli değiller. O zaman her halûkârda büyük bir bedel ödenecek. Hani ayette deniyor ya “İçimizdeki beyinsizlerin işledikleri yüzünden bizi helak eder misin Allah’ım”. 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap