SON DAKİKA



Haber > Gündem > Düzköy'de dengeler değişecek

Düzköy'de dengeler değişecek

04 Kasım 2013 Pazartesi - 09:11




AK Parti'den Düzköy Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Osman Küçükaslan, tempoyu artırdı. Küçükaslan, ilklere imza atmak amacında olduğunu söyl





Fatih İSAK AK Parti'den Düzköy Belediye Başkan aday adayı olan Osman Küçükaslan, seçime iddialı hazırlanıyor. İlçeye bağlı Çayırbağı beldesinde imamlık yapan, Sidiksta-Der Başkanı, Memur-Sen ve Diyanet-Sen Düzköy İlçe Başkanı olan Küçükaslan, görevinden istifa ederek siyasete atıldı. Düzköy'ü daha ileri getirmek amacıyla yola çıktığını söyleyen Osman Küçükaslan, "İlklere imza atmak amacındayım" dedi. Belediye başkanı seçilmesi halinde yapacağı projeleri açıklayan Küçükaslan, şunları kaydetti: "Düzköy'de mahalle-belde-köy birlikteliği her alanda pekiştirilecek. Öğrencilerin kalabileceği bir yurdun yapılması sağlanacak. Muhtarlara ilçe merkezinde irtibat bürosu açılması için öncülük yapılacak. Yaylaların genel turizm ağına alınması için uğraşılacak. Çalköy Mağarası'nın dünya çapında tanıtımı yapılacak. Bütün vatandaşlarda 'ben Düzköylüyüm' görüşünün hakim kılınması, Düzköy'ün 5. dereceden 4. dereceye indirilmesi, KTÜ'ye bağlı en az bir yüksekokulun ilçede eğitim vermesi, ilçenin belde ve köylerle ulaşımının kolaylaştırılması, cenaze ve düğünlerde herkese eşit hizmetin sunulması amacıyla aday adayı olarak yola çıkmış bulunuyorum."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap