SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan Anıtkabir'de: Barış Pınarı Harekatı ile kararlılığımızı bütün dünyaya gösterdik, ruhun şad olsun

Erdoğan Anıtkabir'de: Barış Pınarı Harekatı ile kararlılığımızı bütün dünyaya gösterdik, ruhun şad olsun

29 Ekim 2019 Salı - 13:22




Cumhuriyet 96 yaşında! Anıtkabir'deki tören Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve devlet erkanının Aslanlı Yol'dan yürüyüşüyle başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması üzerine Anıtkabir özel defterini imzalayan Erdoğan "Barış Pınarı Harekatı ile kararlılığımızı bütün dünyaya gösterdik, ruhun şad olsun" mesajını verdi.





Aslanlı Yolun ardından Atatürk'ün mozelesine çelenk bırakıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Misak-ı Milli Kulesi'ne geçerek Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Anıtkabir özel defterini imzalayarak şu mesajları paylaştı:

Aziz Atatürk, bugün millet olarak büyük bir heyecanla Cumhuriyetimizin 96’ıncı yıl dönümünü kutluyoruz. Bu gurur günümüzde zatıaliniz ve istiklal harbimizin tüm kahramanlarını, aziz şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Bağımsızlığımıza ve milli bekamıza yönelik saldırıların arttığı bir dönemde, kurtuluş savaşımızı zafere taşıyan direniş ruhuyla mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz.

9 Ekim’de başlattığımız ve başarılara imza attığımız Barış Pınarı harekatıyla Suriye sınırı boyunca kurulmak istenen terör koridorunu dağıtarak kararlılığımızı tüm dünyaya gösterdik.

Ruhun şad olsun.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap