SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan’ın eski sağ kolu bombayı patlattı! İhanetin belgesini paylaştı

Erdoğan’ın eski sağ kolu bombayı patlattı! İhanetin belgesini paylaştı

26 Mayıs 2022 Perşembe - 10:36




Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın doktorluğunu yapan eski AKP milletvekili Turhan Çömez sosyal medya hesabından yapılan Türkiye’ye yapılan ‘ihanet’in belgesini paylaştı.





Son aylarda AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a oldukça sert muhalefet yapan Turhan Çömez yine çok konuşulacak bir paylaşımda bulundu. Çömez “bana ihanetin resmini çizebilir misin” sözleriyle dikkat çeken bir belgeyi takipçilerine sundu.

22. Dönem AK Parti Balıkesir milletvekili olan ve siyaseti bıraktıktan onsa Londra'da yaşayan Erdoğan'ın eski sağ kolu Turhan Çömez Twitter üzerinden Türkiye ve Azerbaycan’ı yakından ilgilendiren bir iddiada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çocuklarının kuruluşunda ve yönetiminde olduğu, ABD’de bulunan TURKEN Vakfı’yla ilgili çok konuşulacak bir belge sunan Çömez vakfın ihanet içinde olduğunu belirtti.

"BANA İHANETİN RESMİNİ ÇİZEBİLİR MİSİN"

Söz konusu iddiasıyla ilgili belgeler sunan Çömez paylaşımında “Bana ihanetin resmini çizer misin?” sözleriyle başlarken “Türken Vakfı Gregory Meeks adında Türk düşmanı birinin seçim kampanyasına bağış yapıyor. Adam kongre üyesi seçiliyor. Ardından sözde Ermeni soykırımın tanınması, Karabağ savaşında Azerbaycan ve Türkiye’nin kınanması için çalışmalara başlıyor.” İfadelerini kullandı.




Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap