SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan’ın yeni maaşına Fatih Portakal sitemi: Bu zam oranı ayıptır!

Erdoğan’ın yeni maaşına Fatih Portakal sitemi: Bu zam oranı ayıptır!

21 Haziran 2022 Salı - 15:30




Cumhurabaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın maaşına yüzde 40 zam yapılacağı haberlerine sitem eden Fatih Portakal “ Bu zam oranı istenmişse ayıptır” diye yazdı.





Gazeteci Fatih Portakal Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın maaşının 141 bin 453 TL’ye çıkarılması hakkında “ayıptır, hangi yüzle insanlardan destek olmaları istenir?” diye serzenişte bulundu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye’deki yüksek enflasyona kendini ezdirmeyerek maaşına yüzde 40,4 zam yaptırma kararı aldı. Erdoğan’ın maaşının 141 bin 453 TL’ye yükselteceğini CHP’li Özgür Özel açıkladı.

Özgür Özel paylaşımında “Tayyip Erdoğan kendi imzasıyla Meclis Başkanlığı'na sunduğu ek bütçeyle en son Ocak’ta artan maaşını yüzde 40,4 oranında artırarak 141.453 TL'ye yükseltiyor.” İfadelerine yer verirken gazeteci Fatih Portakal bu zam oranına adeta sitem etti.

BU ZAM ORANI İSTENMİŞLSE AYIPTIR

Kendi sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yapılan zam hakkında fikirlerini paylaşan Portakal “Fakirliğin ve yoksulluğun vahim tablosunda bu zam oranı istenmişse ayıptır. Eğer doğruysa hangi yüzle insanlardan destek olmaları istenir? Açıklama bekliyoruz." Diye yazdı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap