SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan'ı MHP korkusu sardı

Erdoğan'ı MHP korkusu sardı

03 Mayıs 2013 Cuma - 08:56




Başbakan Erdoğan’ın MHP için "Sokakları terörize edeceklerine, dağlara çıkıp teröristleri durdursunlar" dediğini ifade eden MHP Grup Başkanvekili Okta





Vural, Erdoğan’ın koltuğuna sindiğini ve acziyet içinde olduğunu ileri sürdü. Erdoğan’ın ecdadın zaferleriyle gururlandığını dile getiren Vural, "Korkak sensin. ‘Kandil’e bayrağı dik, egemenliği ortaya koy’ dediğimiz zaman sen ne yaptın, korktun. Sen olsaydın zaten Çanakkale geçilirdi, Sevr Barış Anlaşması’nı çözüm olarak getirirdin" dedi. Vural, Erdoğan’ın terör örgütünün dayatmalarına boyun eğdiğini ve ayıbını örtmek için gürültü yaptığını, MHP’ye saldırdığını savundu. ONLAR PAZARLIK DEĞİL MİYDİ? Erdoğan’ın terör örgütüyle pazarlık edilmediğini söylediğini anımsatan Vural, şunları söyledi: "Oslo’da, Habur’da, İmralı’da yaptıkların neydi? Onlar pazarlık değil miydi? Bu milletin milli kimliğini, rejim değişikliğini, Öcalan’a affı, Türklüğün anayasadan çıkartılmasını, Kürtçe eğitim verilmesini, terör örgütünün silahlarının muhafaza edilmesini makul ölçüde karşıladıklarını konuşan sen değil misin? Oslo’da mutabakata vardığın şeyler pazarlık değil de nedir? ‘Alçalmayız’ diyorsunuz. Habur’un, İmralı’nın, Oslo’nun rakımı nedir? Yüksek mertebe midir oralar? Ne kadar alçalındığı İmralı’da, Oslo’da, Habur’da görülmüştür. Dibe vurdular. Başbakan kendi menfaatleri, istikbali için her şeyi pazarlık konusu yapabileceğini göstermiştir."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap