SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan öve öve bitiremedi ama o istifa etti: Buyurun koltuklar sizin!

Erdoğan öve öve bitiremedi ama o istifa etti: Buyurun koltuklar sizin!

03 Ağustos 2022 Çarşamba - 12:55




Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçtiğimiz yıllarda öve öve bitiremediği Ahmet Katıksız isimli vatandaş sosyal medya hesabı üzerinden sitem dolu bir mesaj yayınlayarak memuriyetten çekildiğini duyurdu.





1 mayıs 2003 yılında gerçekleşen Bingöl depremi sonrası yaptığı çalışmaları Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da öve öve bitiremediği Ahmet Katıksız isimli vatandaş memuriyet görevinden çekildiğini ifade etti.

Kendi Twitter sayfasından sitem dolu bir paylaşımda bulunan Ahmet Katıksız kendisini yönetenlerin liyakatsiz oluşunu gerekçe göstererek memuriyetini sonlandırdığını belirtti.

"BUYRUN KOLTUKLAR SİZİN"

Paylaşımında Türkiye’den ayrılarak yurt dışına çıktığını belirten katkısız çok konuşulacak paylaşımında şunları söyledi:


Bugün itibariyle memuriyetten çekildim. Beni yönetenlerin liyakatsiz bir şekilde atandığı kadroların altında kendimi tüketeceğime dünyanın bambaşka bir coğrafyası olan Belçika'dayım. Buyurun koltuklar sizin!


Neden mi? Istisnai kadroyla hiçbir şekilde emek vermeyenleri getirip emek verenlerin başına atarsanız olacağı bu. Ben her şeyi bilirim. Ben mükemmelim diyenlerin egolarını çekmektense duruşumu ortaya koyarım yeni bir hayat yaşarım dedim. Ve, ailemle gittim.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ahmet Katıksız’ı şu sözlerle övmüştü:

Bingöl'den Ahmet Katkısız kardeşimiz 1986 doğumlu, 27 yaşında 1 Mayıs 2003 Bingöl'de deprem oluyor. Il Halk kütüphanesi depremden ciddi zarar görüyor. Ahmet kardeşimiz bu duruma kayıtsız kalmıyor. Neler yapabileceğini araştırırken Ulusal Ajans aracılığıyla bir fon buluyor. Proje yapıyor. Başvuruyor ve projesi kabul ediliyor. Ahmet kardeşimin bu projesi aynı zamanda Bingöl'deki ilk ulusal ajans gençlik projesi. Ahmet kardeşimiz bu projeyle ilk defa yurt dışına İspanya'ya gidiyor. Ve talihi o andan itibaren değişiyor. Hatta bir süre sonra proje eğitmeni unvanını elde ediyor. Yeni yapılacak projelere rehberlik yapmaya başlıyor. Otuzun üzerinde ülkede eğitimlere, toplantılara katılıyor. GAP idaresinde Türkiye'nin en büyük gençlik festivali olan GAP Genç Festivali Genel Koordinatörlüğü'nü 3 yıl boyunca sürdürüyor. Şu anda GAP idaresinde proje ve fon geliştirme koordinatörü olarak çalışıyor. Ve insan yaşamına dokunmak ismiyle de bir kitabı bulunuyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap