SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan ve Davutoğlu protestosu: Kepenkler açılmad

Erdoğan ve Davutoğlu protestosu: Kepenkler açılmad

26 Mayıs 2015 Salı - 10:28




Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu'nun, yapımı tamamlanan havalimanını açmak için geleceği Yüksekova'da esnaf kepenk kapatma eylemi yaptı.





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, yapımı tamamlanan havalimanını açmak için geleceği Yüksekova İlçesi'nde esnaf kepenk kapatma eylemi yaptı.

"KARŞILAMAYACAĞIZ"

Yüksekova İlçesi Aksu Köyü yakınlarında temeli 2010 yılında atılan Yüksekova Havalimanı'nın bugün açılışı törenine hazırlıklar sürdürülürken, HDP ve BDP yöneticileri törene gelecek Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu'nu karşılamada bulunmayacaklarını açıkladı.

KEPENK KAPATMA EYLEMİ

Yüksekova'da bu sabah fırın ve nöbetçi eczane dışındaki hiç bir işyeri açılmazken, esnafın Erdoğan ve Davutoğlu'nu protesto için kepenk kapatma eylemi yaptığı belirtildi.


GÜVENLİK ALARMI

Yüksekova'da polis ilçenin giriş ve çıkışlarında geniş güvenlik önlemi alırken, açılışı yapılacak Yüksekova Havalimanı ve çevresinde de kuş uçurtulmadı. İki helikopter de havadan güvenlik önlemlerini denetledi. Yüksekova Kaymakamlığı'na, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu'nun posterleri asıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap