SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan'dan TÜSİAD'a zehir zemberek sözler: ''Önce haddini bil''

Erdoğan'dan TÜSİAD'a zehir zemberek sözler: ''Önce haddini bil''

15 Haziran 2022 Çarşamba - 12:54




Cumhurbaşkanı Erdoğan, TÜSİAD'a sert sözlerle yüklendi. TÜSİAD başkanı Orhan Turan'ın açıklamalarına tepki gösteren Erdoğan, ''TÜSİAD bu gidişatıyla devam ederse bu iktidarın kapısını hiç çalmasın'' dedi.





AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. TÜSİAD'ı hedef alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''TÜSİAD bu gidişiyle devam ederse bu iktidarın kapısını hiç çalmasın'' ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

"NATO konusunda İsveç ve Finlandiya net adımlar atana kadar duruşumuzu değiştirmeyeceğiz. Ey TÜSİAD'ın başına gelen beyefendi; dış politikada bize ders veremezsin. Sen çıraksın, kalfa bile olamadın. Dün bir, bugün iki. Önce haddini bil. Bunlar da akıllarını başlarına almadıkları sürece iktidarın kapısından içeri giremezler. Biz İsveç, Finlandiya neden bunlara tavır alıyoruz. Sokaklarında terör örgütleri cirit atarken biz onlara kapılarımızı mı açacağız. Ey TÜSİAD siz onların yanında yer alabilirsiniz, biz şehitlerimizin kanını yerde bırakmayacağız. Bunu bilesiniz. Almanya'da caddelerde terör örgütleri yürüyüşler yapıyorlar. Sizden önce gelen ağa babalarınız da aynı kafadaydılar, görüyorum siz de aynı kafadasınız. TÜSİAD bu gidişiyle devam ederse bu iktidarın kapısını hiç çalmasın. Sizler aynı merkezden idare ediliyorsunuz. CHP.. Oradan neyi sufle ediyorlarsa siz de aynı şekilde konuşuyorsunuz. Bu kapı yerli ve milli duruş sergileyene açıktır, sergilemeyene kapalıdır. "

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap