SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan'ı eleştiren Akşener'den Erdoğan taklidi: Eyyy...

Erdoğan'ı eleştiren Akşener'den Erdoğan taklidi: Eyyy...

15 Haziran 2022 Çarşamba - 17:03




İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısındaki konuşmasında AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ifadelerini taklit ederek kendisine yanıt verdi.





İYİ Parti Genel Başkanı  Meral Akşener, partisinin grup toplantısındaki konuşmasında AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dış politikada sergilediği tavrı eleştirdi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan'ın ifadelerini onun taklidini yaparak aktaran İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener,"Mesela Mısır ile aramız Erdoğan'ın Mursi'nin intikamını almak istemesiyle bozuldu. Sonuç olarak da Mısır ile Yunanistan’ın imzaladığı, askeri antlaşmaya bakakaldık. Mesela mavi vatan savunmasında kendisi yine tek bir tarafı seçti. Libya ile anlaşma imzaladık, ama diğer tüm ülkelerle karşı karşıya geldik. Peki, Sayın Erdoğan’ın bu tek taraflı, şahsi tercihleri; Türk Devleti’ne ve Türk milletine ne kazandırdı? Hiçbir şey... Sayın Erdoğan bir tarafı seçmekle kalmıyor, keşke öyle olsaydı. Kendisine tek bir tarafı seçtikten sonra çıkıp bağırmaya başlıyor. 'Ey' diyor. 'Bu can bu bedende olduğu müddetçe' diyor. 'Bu millet enayi değil, hesabını sorarız' diyor. '15 Temmuz'u bunlar yaptırdı' diyor. 'Bunlar katil, elimizde kayıtlar var' diyor. Her defasında büyük büyük gürültüler çıkartıp ondan sonrasında ise tüm bağırdıklarıyla ya kanka ya dost oluveriyor. Bu tek taraflı çok bağıran sonra da geri adım atan tavırlar Türkiye'nin de başını öne eğiyor." şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap