SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ergan,Yomra'ya aday adayı

Ergan,Yomra'ya aday adayı

11 Ekim 2013 Cuma - 18:10




AK Parti Yomra Belediye Başkan aday adayı Eyyüp Ergan, amaçlarının Yomra’yı AK belediyecilikle buluşturmak olduğunu söyledi.





AK Parti ilçe başkanlığı görevinden istifa ederek belediye başkan aday adayı olan Ergan, bugün partisinin ilçe başkanlığında basın toplantısı düzenledi. Ergan “Demokratik bir yerel yönetim, hiçbir ayrım yapmadan yörede yaşayan insanların tamamına eşit hizmet vermek ve halkın tüm ihtiyaçlarını karşılamak için çalışır. AK Parti Trabzon’da olduğu gibi tüm Türkiye’de de gerçek belediyeciliğin ne olduğunu tüm halkımıza göstermiş ve öğretmiştir. Bu anlayışta çalışmak, iş yapmak, hizmet üretmek ve hizmeti götürmek vardır. Bizim de amacımız Yomra’yı yıllardır süre gelen muhalefet belediyeciliği anlayışından kurtarıp, hizmet ve gelişimin öncülüğünü yapmış AK Belediyecilikle buluşturmaktır” dedi. Yomra’ya yakışan en doğru ve en iyi hizmetleri üreteceklerini kaydeden Ergan, “Yomra’yı kültürüyle, eğitimiyle, sosyal alanlarıyla, imarıyla, yatırımlarıyla kısaca sosyo-ekonomik yapısıyla gelişen Türkiye’nin gerisinde kalmadan hatta daha hızlı adımlar atarak kaybettiğimiz zamanları da telafi etmenin gayreti içerisinde olacağız. Sorun çıkaran değil çözüm üreten olacağız. Yomra’da sükunetin ve huzurun tesisini sağlamak, birleştirmek ve bütünleştirmek için Yomra da belediye başkan aday adaylığımı açıklıyorum. Yaşadığımız bu güzel ilçeyi ekip ruhuyla tecrübelerimizle ve hizmet aşkımızla hep birlikte yöneteceğiz ve Yomra’mıza yakışan en doğru ve en iyi hizmetleri üreteceğiz” ifadelerini kullandı. Yomra için birçok projelerinin olduğunu söyleyen Ergan, “Aldığım aile ve teşkilat terbiyesiyle hiçbir şahibe ve kirliye bulaşmadan anlım ak olarak bugünlere geldim. Bugüne kadar başaramayacağım hiçbir işe talip olmadım. Birçok projelerimiz var. İnşallah Yomra’yı yaşanılabilir bir sahil ilçesi yapacağız. Hesap soran değil, hesap veren olacağız. Sözlerime son verirken bu süreçte bize destek veren herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Hepinizi sevgi ve hürmetle ayrı ayrı selamlıyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap