SON DAKİKA



Haber > Gündem > Esnafın halinden esnaf anlar

Esnafın halinden esnaf anlar

17 Kasım 2013 Pazar - 09:13




AK Parti Ortahisar Belediye Başkan aday adayı Çelik, günümüzde insana hizmetin daha ön planda olduğunu dile getirerek esnafa duacı olduklarını ifade e





AK Parti Ortahisar Belediye Başkan aday adayı Mehmet Çelik, Tabakhane ve Hacıkasım mevkilerinde bulunan esnaf ve vatandaşlarla buluşarak, belediyecilik noktasında fikir alışverişinde bulundu. Çelik, kendisinin de ticaretle uğraştığını belirterek, "Trabzon şehrinde yaşayan insanları ailem gibi görüyorum. Ben de ticaretle uğraşan bir esnafım. Doğal olarak esnafın, vatandaşın halinden esnaf biri anlar. En büyük destekçilerim Trabzon esnafı ve halkı olacaktır" dedi. Çelik, şöyle konuştu: "Trabzon’un ekonomisine can vererek bu şehirde göçü kim ne derse desin esnafımız önlüyor. Çünkü birden fazla insana iş ve aş vererek burada durmasını, barınmasını sağlıyorlar. Bu yüzden esnaflarımıza duacıyız. Esnafımız ne kadar güçlü olursa, birden fazla insan çalıştırır."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap