SON DAKİKA



Haber > Gündem > Genc, 'halk' dedi

Genc, 'halk' dedi

13 Şubat 2014 Perşembe - 09:11




AK Parti Ortahisar Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç, ziyaret turunu ve seçim çalışmasını sürdürdü, "Vatandaş odaklı ve katılımcı bir yönetim ser





AK Parti Ortahisar Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç, çalışmalarına hız verdi. Beşirli Mahallesi’nde esnafı ziyaret eden Genç, "Ortahisar’ın tüm dinamikleriyle bir araya gelen, sık sık toplantılar yaparak farklı kesimlerden vatandaşların görüş ve önerilerini alan bir belediye başkanı olacağım. Ortahisar halkına yüksek kalitede planlı ve sürdürülebilir yerel hizmetleri vererek, çağdaş bir kentte yaşama olanağını sunacağım" dedi. ORTAK AKIL Genç, "Çağın değişen koşullarına, verimli imkânlarla ve pratik olarak uyum sağlayabilecek 'ortak akıl' oluşturabilmenin gayretini güdeceğiz. Ortahisar halkının yaşam kalitesini yükselterek çağdaş ölçülerde yaşayabileceği ortamı oluşturacağız. Belediye kaynaklarının etkin ve verimli kullanımını sağlayacağız" ifadelerini kullandı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap