SON DAKİKA



Haber > Gündem > Gençliğe yön vereceğiz

Gençliğe yön vereceğiz

01 Ekim 2017 Pazar - 17:55








Mustafa SUNGUR

AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Sefa Küçükali yeni oluşturduğu il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte basın toplantısı yaptı. Basın Toplantısında konuşan İl Gençlik Kolları Başkanı görevi devraldığı günden itibaren yoğun bir mesai harcayarak il gençlik kolları üyelerini belirlediklerini ifade ederek, “Bu çalışmalar ve istişareler sonucunda nitelikli bir yönetim oluşturduk. Bize destek veren İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya, Milletvekilllerimize, İl Başkanımıza ve diğer herkese teşekkür ediyorum”dedi.

İyi bir yönetim oluşturduklarının altını çizen Küçükali şunları söyledi: “Gündemlerimizi ve yürütme kurulumuzu oluşturduk. Yoğun bir program bizi bekliyor. 6 Ekim’de Köprübaşı ve Araklı kongrelerimiz ile kongre sürecimiz başlıyor. 19 Kasım’da Ortahisar kongremiz yapılacak. 50 kişilik yönetimimiz ile birlikte bu yükün altından kalkacağımıza inanıyorum.” İlk 6 aylık süreçte Trabzon gençliğine yön verecek çalışmalar yapacaklarını belirten Küçükali, “Gençliğe yön verecek bir teşkilatız. Trabzon gencinin sorunlarını tespit edeceğiz. Yönetimle konuşup sorunların çözümüne yönelik çalışmalar yapacağız” ifadelerini kullandı.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap