SON DAKİKA



Haber > Gündem > Genç'ten açık söz!

Genç'ten açık söz!

12 Şubat 2014 Çarşamba - 09:02




AK Parti Ortahisar Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç, “Kapımız her zaman ve herkese ardına kadar açık olacak” dedi.





AK Parti Ortahisar Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Başkan adayı Genç, balık halı esnafı ve Trabzon açık oto pazarında vatandaşlarla bir araya geldi. Genç, Gürbulak Beldesinde vatandaşlarla bir araya geldiği toplantıda önemli açıklamalarda bulundu. Genç, “ Kapalı kapılar ardında 3-5 kişinin aldığı kararlarla Ortahisar yönetilmeyecek. Ortahisar’ın geleceği için herkes söz söyleyebilecek” dedi. Gönül kapılarının herkese açık olduğunu belirten Genç, “Hep beraber göreceğiz. Trabzon Büyükşehir ve Ortahisar İlçesine, getirilen hizmetlerle anılacaktır. Bu arada kapımız her zaman ve herkese ardına kadar açık olacak. Hepiniz beni çok iyi tanıyor ve biliyorsunuz ki bizim gönül kapılarımız her zaman açıktır. İnsan sevgisi sevgilerin en yücesidir. Bu bizim yol haritamızdır. Yolumuza devam edeceğiz. Bu ülke ve millet için biz hizmetkâr olmaya devam edeceğiz. Bu anlamda oyumuza sahip çıkacağız. Biz hizmet için, hizmetkâr olmak için geliyoruz. Bizim makam gibi bir derdimiz yok” ifadelerini kullandı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap