SON DAKİKA



Haber > Gündem > Genç'ten ASKF çıkarması

Genç'ten ASKF çıkarması

05 Şubat 2014 Çarşamba - 15:32




Ak Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, Trabzon Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nu da ziyaret ederek, ASKF yöneticileri ile görüş





Trabzon ASKF Başkanı Cahit Erdem, ziyaretten duyduğu memnuniyeti diler getirerek, geçmiş dönemden günümüze siyasi il başkanlarından yanımızda olan sadece Ahmet Metin Genç olduğunu belirterek şunları kaydetti. “İl Başkanlığı döneminden itibaren sürekli yanımızda oldular. Biz burada zor şartlarda hizmet vermeye çalışırken, kendisi ASKF’ye her zaman destek verdi ve yanımızda oldu, bu güne kadar vermiş olduğu destekten dolayı Genç’e teşekkür ediyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Metin Genç, ASKF’nin çalışmalarını her zaman yakından takip ettiğini ifade ederek, “Gerek il başkanlığı yaptığım dönemde ve daha sonraki süreçte Trabzon ASKF’ye elimden gelen desteği vermeye çalıştım. Amatörlerin ne büyük sıkıntılar içerisinde olduğunu çok iyi biliyorum. Bundan sonra’da amatörlere gereken desteği sağlayacağım. Burada çok güzel çalışmalar gerçekleştirilmekte. Burada görev yapan arkadaşlar Trabzon ve ülke sporunun gelişimine katkıda bulunmaktalar ve yapmış oldukları çalışmalardan dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap