SON DAKİKA



Haber > Gündem > Gerard Depardieu hakkındaki cinsel saldırı davası 'zamanaşımından' düştü

Gerard Depardieu hakkındaki cinsel saldırı davası 'zamanaşımından' düştü

23 Ocak 2024 Salı - 16:07




Şimdiye kadar 13 kadın tarafından cinsel saldırıyla suçlanan Fransız oyuncu Gerard Depardieu hakkındaki suçlamalardan biri, "zamanaşımı" nedeniyle düştü.





"Cyrano de Bergerac" ve "Asterix ve Oburisk Sezar'a Karşı" (Asterix and Obelix vs. Caesar) gibi filmlerle dünyaca tanınan Fransız oyuncu Gerard Depardieu, birçok cinsel saldırı suçlamasıyla karşıya karşı kalmıştı. Hakkındaki iddiaları reddeden Fransız oyuncu, "Asla ve asla bir kadına tacizde bulunmadım" diyerek linçe maruz kaldığını söylemişti.

ÜNLÜ OYUNCUNUN SUÇLAMASI DÜŞTÜ

The Guardian'ın haberine göre, Paris Savcılığı, oyuncu hakkındaki bir davayı reddettiğini duyurdu. Fransız oyuncu Helene Darras'ın, 2007'de Depardieu'nun kendisine cinsel saldırıda bulunduğu suçlaması, zamanaşımına uğraması nedeniyle düştü.

13 CİNSEL SALDIRI SUÇLAMASI

Darras, oyuncu hakkında cinsel saldırı suçlamasında bulunan 13 kadından biriydi.

Geçtiğimiz ay ise İspanyol gazeteci ve yazar Ruth Baza, Gerard Depardieu'nun kendisine Paris'te tecavüz ettiğini söyleyerek suç duyurusunda bulunmuştu.
Yazar, yaklaşık 30 yıl önce gerçekleşen olay hakkında "hiçbir şekilde rızasının alınmadığını" ve olay sırasında "felç olmuş" gibi hissettiğini söyledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap