SON DAKİKA



Haber > Gündem > Gerekirse Meclis’e başvurulur

Gerekirse Meclis’e başvurulur

26 Mart 2013 Salı - 09:19




Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, “Sınır ötesi çıkışlarla ilgili her güvenceyi verebiliriz, her türlü tedbiri aldık, alacağız.”





Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, çözüm sürecinde militanların sınır dışına çıkışıyla ilgili "Şu anda TBMM’den bir karar veya yasa çıkarma yönünde henüz verilmiş bir kararımız yok, bu konuya gerekirse başvurulabilir" dedi. Atalay, şunları söyledi: "Çözüm süreci bizim planladığımız gibi verimli şekilde yürüyor. Çözüm sürecinin sahibi, inisiyatifi, başlatan ve yürüten hükümetimizdir ve her safhası hükümetimizin kontrolü ve denetimi altındadır. Biz silahların bırakılmasını içermeyen, hedeflemeyen bir çalışma içinde olmayız ve o yol üzerindeyiz. Kesin zamanlar, tarihler vermek istemiyoruz. Yasa konusunda şu anda verilmiş bir kararımız yok. Bu konuya gerekirse başvurulabilir. Böyle bir yasanın maddeleştirilmesi de kendi başına büyük müşküller gösteriyor zaten. Sınır ötesi çıkışlarla ilgili her güvenceyi verebiliriz, her türlü tedbiri aldık, alacağız, en küçük bir sürpriz olmayacak. Süreç şeffaf yürüyor ve yürüyecek."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap