SON DAKİKA



Haber > Gündem > Gözler 10 Şubat'ta

Gözler 10 Şubat'ta

07 Şubat 2015 Cumartesi - 10:50




7 Haziran'da yapılacak olan milletvekilliği seçimleri öncesinde kimlerin aday olacağı merakla beklenirken gözler bürokrasideki isimlere çevrildi.





AK Parti'de beklenen istifaların pazartesi günü gerçekleşeceği konuşuluyor. Trabzon için şu ana kadar istifa sinyali veren Kararlar ve Kararnameler Genel Müdürü ve TBMM Genel Sekreteri İrfan Neziroğlu, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Trabzon Vakıflar Bölge Müdürü Mazhar Yıldırımhan, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Günaydın, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, İzmir Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız, Sağlık Bakanı eski Müsteşarı Nihat Tosun ile KTÜ Rektör Yardımcısı Yusuf Şevki Hakyemez'in pazartesi günü istifa edip aday olacakları belirtiliyor. MHP'de Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ve KTÜ Öğretim Görevlisi Dr. Hüseyin Örs ön plana çıkıyor. CHP'de eski il başkanı Yavuz Karan, Ortahisar İlçe Başkanı Ahmet Kaya, eski il başkanı Necip Yıldız, Akçaabat Belediye Başkan adayı Ali Türen Öztürk, Ziraat Yüksek Mühendisi Cemil Bozbaş arasında yarış hakim.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap