SON DAKİKA



Haber > Gündem > Güç birliği içerisinde hizmette buluşacağız

Güç birliği içerisinde hizmette buluşacağız

21 Mart 2015 Cumartesi - 15:25




AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Zeyyat Kafkas, 23 Mart Pazartesi günü yapılacak olan temayül yoklaması öncesi Sivil Toplum Kuruluşlarının tem





Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileriyle sabah kahvaltısında bir araya gelen Zeyyat Kafkas, yıllardır sivil toplum örgütleri içerisinde Trabzon'a hizmet ettiğini hatırlattı. Kafkas "Bir kardeşiniz ve arkadaşınız olarak siyasete atılmaya karar verdim ve AK Parti’den aday adayı oldum. Yola çıkış gayemiz, uzun süredir bir çok sivil toplum örgütü bünyesinde hizmet ettiğimiz Trabzonumuzun taleplerini yerinde takip etmek, sizlerden gelen proje önerilerini alarak hayata geçirmek olacaktır. Her birimizin hedefinin, sorumluluğunu taşıdığımız sivil toplum örgütleri, dernekler ve sendikalar bünyesinde yaptığımızı bir çok destek ve yatırımla kentimizin sürekli kalkınmasına ortam sağlamak olduğunun bilincindeyim" dedi. Kafkas, STK'ların temsilcilerinden destek isteyerek "Önce partimiz, sonra da halkımız teveccüh gösterip uygun gördükleri taktirde meclise gittiğimiz de yerel potansiyelleri yine yerel kaynaklarla planlayarak uygulama ilkesini kendimize amaç edineceğiz. İşte bu noktada her birinizin şahsıma vereceğiniz desteği fazlasıyla önemsiyorum. Bölgeler arasındaki farklılıkları gidermek amacıyla bölesel projeleri hayata geçirmek zorundayız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de el ele ve güç birliği içerisinde kentimize hizmet noktasında buluşacağımızdan eminim" ifadesini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap