SON DAKİKA



Haber > Gündem > Gül'ün Tedavisi Sürüyor

Gül'ün Tedavisi Sürüyor

25 Ağustos 2012 Cumartesi - 17:38




Cumhurbaşkanı’nın kulak rahatsızlığı için ilaç tedavisi sürüyor.





Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün tedavisine Hacettepe Üniversitesi Hastanesinin devlet büyüklerine ayrılan özel bölümünde devam ediliyor. Cumhurbaşkanı Gül, 2006 yılında yine kulağındaki rahatsızlık sebebiyle GATA'da ameliyat olmuş, doktorlar uçak seyahatlerini azaltmasını istemişti.Ancak yoğun mesai, yurt içi ve yurt dışı ziyaretler Cumhurbaşkanı'nın sık sık uçağa binmesini zorunlu hale getirince kulağındaki rahatsızlık tekrarladı. Önce Litvanya-Letonya seyahatini iptal etti, şimdi de çok istemesine rağmen Kırgızistan programını tamamlayamadan Ankara'ya döndü.

Doktorlara göre Cumhurbaşkanı Gül'ün iki iç kulağında da sıvı basıncı yükselmesi var, ancak ameliyat gerektirecek ciddi bir durum söz konusu değil. İlaç tedavisi ile kulağındaki rahatsızlığın giderilmesinde önemli bir yol katedildiği ifade edilen Gül'ün zamanını kitap okuyarak değerlendirdiği öğrenildi.Eşi Hayrunnisa hanımın refaket ettiği Cumhurbaşkanı'na çok sayıda geçmiş olsun telefonu gelmeye devam ediyor. Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Başbakan Yardımcıları Beşir Atalay ve Bekir Bozdağ da Hacettepe Hastanesine gelerek Cumhurbaşkanı Gül'ü ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 30 Ağustos resepsiyonuna kadar iyileşip Köşkte tebrikleri bizzat kabul etmek istiyor. Çünkü, ilk kez bu yıl Zafer Bayramı'na Cumhurbaşkanı ev sahipliği yapacak.
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap