SON DAKİKA



Haber > Gündem > Gurbetçilere askerlik müjdesi

Gurbetçilere askerlik müjdesi

21 Temmuz 2013 Pazar - 09:32




Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, girişimleri neticesinde yoklama kaçağı veya bakaya durumundaki gurbetçi gençlere müjde verdi.





Yurtdışı Türkler'den Sorumlu Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ın girişimleri neticesinde yoklama kaçağı veya bakaya durumundaki gurbetçi gençlerin Türkiye'ye gelmeleri halinde yakalanmamalarına ilişkin adım atıldı. Milli Savunma Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı'na yazı göndererek bu durumdaki gurbetçi gençler hakkında işlem yapılmamasını istedi. Bozdağ'ın girişimleri neticesinde yoklama kaçağı veya bakaya durumundaki gurbetçi gençlerin Türkiye'ye gelmeleri halinde yakalanmamalarına ilişkin adım atıldı. Milli Savunma Bakanlığı İçişleri Bakanlığı'na yazı göndererek bu durumdaki gurbetçi gençler hakkında işlem yapılmamasını istedi. Bozdağ, dövizle askerlik bedelinin 10 bin eurodan 6 bin euroya indirilmesi nedeniyle yoklama kaçağı ve bakaya durumundaki gurbetçiler için işlem yapılmamasını istemişti.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap