SON DAKİKA



Haber > Gündem > Hakkı Çelik Brezilya’da Samba yaptı

Hakkı Çelik Brezilya’da Samba yaptı

21 Temmuz 2023 Cuma - 14:04




Gümüşhaneli sporcu Hakkı Çelik, Brezilya’da düzenlenen Vücut Geliştirme Dünya Şampiyonası’nda üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu





BREZİLYA'NIN Curitiba kentinde ‘Musclecontest Internatıonal’ adı altında düzenlenen Npc Mr Olimpia Progualifter Dünya Şampiyonası’nda boy gösteren Hakkı Çelik, 83 kilogramda ‘Klasik Fizik Open’ kategorisinde dünya üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı. Sektörün dünya çapındaki en büyük organizasyonu olan dev organizasyona Türkiye’den katılan tek sporcu olan Gümüşhaneli sporcu, daha önce düzenlenen uluslararası arenada 2020’de Balkan ve 2021’de de Avrupa Şampiyonu olmuştu.

DÜNYA şampiyonasına 4 aylık sıkı bir çalışmayla hazırlandığını kaydeden Çelik, “Zor bir süreç olmasına rağmen kendimden emin bir şekilde katıldığım dünya şampiyonasından 83 kg klasik fizik open kategorisinde dünya 3’üncülüğü elde ettim bu benim ve ülkem için onur ve gurur verici başarı oldu. Bana destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi. Bir dönem Gümüşhanespor’da da top koşturan başarılı sporcu, Türkiye’de sayılı kişilerde bulunan pro kart ödülünü de elinde bulunduruyor.

Hakkı Çelik kimdir?




GÜMÜŞHANE ArzularKabaköy nüfusuna kayıtlı Hakkı Çelik 1985 yılında İstanbul'da doğdu. 10 yaşında karate ile başladığı spor serüveninde siyah kuşak yıldızlar Türkiye şampiyonluğu ve çok sayıda madalyalar elde etti. Yıllar sonra spor serüveni futbol ile devam eden Çelik, İstanbul'da oynadığı amatör kulüpten o dönem 2. Ligde bulunan Gümüşhanespor’a transfer oldu. 2013 yılında ağırlıklarla tanışmasının ardından şuanda hem musabık hem de antrenör olarak profesyonel olarak sürdürdüğü Fitness ve Bodybuilding dalında sayısız madalya elde etti.

İSMAİL DÜZGÜN




ÖZEL HABER
 
Beğendim
2
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap