SON DAKİKA



Haber > Gündem > Halk, demokrasiyi ve geleceğini kurtardı!

Halk, demokrasiyi ve geleceğini kurtardı!

16 Ağustos 2016 Salı - 13:57




Başbakan Yardımcısı Mehmeh Şimşek, Nomura International stratejisti Timothy Ash'in Türkiye ile ilgili yaptığı yoruma yanıt verdi.





Başbakan yardımcısı Mehmet Şimşek, resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir açıklamayla Nomura International stratejisti Timothy Ash'in, Türkiye ile ilgili olarak yaptığı yorumlara yanıt verdi.

"BUGÜN, DÜN OLDUĞUNDAN DAHA İYİ"

Ash'in sosyal medyadan Türkiye hakkında yaptığı olumlu yorumları, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek onayladı.

Ash, Twitter hesabı üzerinden Türkiye'nin darbe sonrası dayanıklı olduğunu vurgulamış ve, "TL/dolar kuru 2.93'te, inanılmaz, borsa, darbe sonrasında sadece yüzde 1-2 aşağıda. Bu piyasanın, kredi derecelendirme şirketleri, ABD/AB'nin darbe sonrası tepkilerine yüz vermediğini gösteriyor. Türkiye dayanıklı." ifadelerine yer vermişti.

Şimşek ise konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin görünümü bugün dün olduğundan daha olumlu. Halk, Türkiye demokrasisini ve geleceğini kurtardı" ifadelerine yer verdi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap