SON DAKİKA



Haber > Gündem > Halkım istedi ben de geçtim

Halkım istedi ben de geçtim

26 Ekim 2013 Cumartesi - 09:02




Trabzon’da yerel seçimlerde Demokrat Partili Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, partisinden istifa ederek AK Parti’ye geçti.





Parti il binasında AK Parti’ye katılım belgesini İl Başkan Yardımcısı Köksal Boz’a veren Sağıroğlu, "Dünya lideri başbakanımızla birlikte siyaset yapacak olmaktan onur duyuyorum" dedi. 29 köy muhtarı ile çok sayıda sivil toplum kuruluş temsilcisinin desteğini arkasına alarak AK Parti’ye gecen Sağıroğlu, şunları söyledi: KİMSEYLE KÜSKÜN DEĞİLİZ "Geçtiğimiz partinin oylarından güç katarak başkanlık yapmak için AK Parti’ye geçmiyoruz. AK Parti’ye güç katmak için geldik. Bu zamana kadar muhalefetten hizmet etme imkanım oldu. Milletimizin tevekkülünü kazandık. Biz de istedik belediyemizi iktidarla taçlandıralım. Bu karar yalnız benim değil vatandaşların da isteğidir. Ancak Yomra kimi istiyorsa onun arkasından gitmeye de hazırız. Kimseyle küskünlüğümüz, dargınlığımız yok. Tüm aday adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Yomra'mıza iktidarın gücü ile daha fazla hizmet vereceğiz. Dünya lideri başbakanımızın yanında hizmet yapmaktan büyük mutluluk duyacağız" şeklinde konuştu. OYLARIMIZI ARTIRANI ADAY YAPACAĞIZ AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımıcısı Köksal Boz, Sağıroğlu'nun aday adaylık başvurusunun kabul edildiğini ilan ederek, "İbrahim Beye teşekkür ediyoruz. İbrahim Bey Demokrat Parti'den istifa ederek partimize geçmiştir. Şu anda Yomra'ya güzel hizmetler eden İbrahim Bey'in partimizde de güzel çalışmalara imza atacağını ve oyları yükselteceğini umut ediyorum. Tabii ki aday adaylarımız için hepsinin oylarımızı yükselteceğini bekliyoruz. İbrahim Bey AK Parti'den hizmetlerine devam edecek. İbrahim Bey AK Parti'den hizmetlerine devam edecek" şeklinde konuştu. AK Parti il binasında katılım töreninin ardından Yomra Belediyesi’nde de bir basın açıklaması yapan Sağıroğlu, "Halka rağmen siyaset yapılmaz. Halk bizi nerede görmek istiyorsa oraya gideriz" dedi. Demokrat Parti eski il başkanı Süleyman Aydoğdu’nun da desteğini alan Sağıroğlu, her şart altında Yomra için çalışmaya devam edeceğini de sözlerine ekledi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap