SON DAKİKA



Haber > Gündem > Her şey Eynesil için

Her şey Eynesil için

17 Ekim 2013 Perşembe - 09:05




AK Parti’den Eynesil Belediye Başkan aday adayı olan Oktay Gül, ilk adaylık resmi başvurusunu yaptı. Gül, "Eynesil’e hizmet etmeye çalışacağız. Halkım





Muhammet TAŞ Daha önce AK Parti’den Eynesil Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıklayan Eynesil İşadamları Derneği Başkanı ve Mercan Yayıncılık Grup A.Ş Başkanı Oktay Gül, ilk adaylık resmi başvurusunu yaptı. Parti teşkilatında düzenlenen adaylık başvurusu töreninde konuşan aday adayı Oktay Gül, "İnşallah yapacak olduklarımız, bugüne kadar yapmış olduklarımızla, bilgi birikimimizle, bundan sonra da ilçemizin hizmetinde olup, ilçemizin layık olduğu şekilde bir hizmeti elbirliği ile partimizin gücünü de arkamıza alarak Eynesil’e hizmet etmeye çalışacağız. Halkımızın yanında ve hizmetinde olduğumuzun bilinmesini istiyorum. İlçemizin hizmetlerin en iyisine layık olduğunu düşünüyoruz. Bu niyetle karşınızda aday adayı olarak bulunuyoruz" dedi. Ardından, adaylık başvuru dilekçesi İlçe Başkanı İbrahim Topal tarafından teslim alındı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap