SON DAKİKA



Haber > Gündem > İhanetelere alet olmayalım

İhanetelere alet olmayalım

23 Ekim 2013 Çarşamba - 09:29




AK Parti Beşikdüzü Belediye Başkan aday adayı Zafer Zeytin, son yaşanan gelişmeler hakkında açıklama yaptı. Zeytin, "Beşikdüzü’nün bir dönem dahi olsa





Muhammet TAŞ AK Parti Beşikdüzü Belediye Başkan aday adayı Zafer Zeytin, son yaşanan gelişmelerle ilgili Karadeniz’e konuştu. Zeytin, "AK Parti’nin geleceğini etkileyecek kısır çekişmelerin yeniden zuhur etmesi beni üzdüğü kadar partili diğer halkımızı da haddinden fazla rahatsız etti. Ömrünün büyük bir zamanını sivil toplum liderliği ve AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanlığı yapmış bir kişi olarak, yapılan bu tür talihsiz açıklamaları esefle karşılıyor, AK Parti’yi mahalli seçimlerde yine zor durumda bırakacağının endişesini yaşıyorum" dedi. BU TÜR OYUNLARA ALET OLMAYALIM Aday adayı Zafer Zeytin, "AK Parti iktidarıyla Beşikdüzü’ne ne tür hizmetler getirebiliriz? Bunun için, sosyal, kültürel ve ekonomik projeler hazırlayıp halkın önüne öyle çıkalım diyorum. Efendim o bunu demiş, bu şunu demiş söylentileriyle bir yere varılmaz. Yoksa yine AK Parti’de birtakım karışıklıklar çıkarıp, diğer partilerin seçim kazanmalarını sağlayacak oyunlara mı geliyoruz? Bu tür oyunlara alet olunup seçimin AK Parti adına kaybedilmesi demek, bence Beşikdüzü’ne yapılmış en büyük ihanet demektir. Çünkü Beşikdüzü’nün hiç olmazsa bir dönem dahi olsa AK Parti belediyeciliğine ihtiyacı var. Bu tür ihanete alet olmayalım. Sizin gayeniz üzüm mü yemek, yoksa bağcıyı mı dövmek? Aday adayı olmayı düşünen biri olarak, aday adayı olan arkadaşlara sesleniyorum, eğer gayemiz üzüm yemekse bir araya gelip, parti teşkilatıyla istişare ederek, seçimi kazanmak adına bir rota çizelim" dedi. BU NASIL EŞİT MESAFE? Parti teşkilatına da seslenen Zafer Zeytin, şunları söyledi: "Sizler beyanlarınızda, bütün belediye başkan aday adayı arkadaşlara eşit mesafedeyiz deyip, bir yıldan beri bazı başkan aday adaylarıyla istişare içerisinde olduğunuzun açıklanmasını bu millete nasıl izah edeceksiniz? Madem ki belediye başkan adayınızı tespit ettiniz, partiye aday adayı olarak müracaat eden kişilere bunu neden açıklamadınız? Aday adayı olarak partiye müracaat eden ve etmeyi düşünen kişilerle dalga mı geçiyorsunuz? Bu dalga öyle büyür ki, sonra dalganın altında kalırsınız. Sizlere tavsiyem kendinize gelin ve entrikalarla aday açıklaması yapmayın. Sonu hüsran olur. AK Parti’nin misyon ve vizyonuna uygun olarak, etiklik ve demokratlık çerçevesinde başta parti üyeleri dahil partinin tüm organları ile birlikte bir araya gelip, herkesin elini taşın altına koymak kaydı ve görevden kaçmamak adına herkese bir görev verip seçime girelim diyorum."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap