SON DAKİKA



Haber > Gündem > "İş yapan milletin torunlarıyız"

"İş yapan milletin torunlarıyız"

17 Şubat 2015 Salı - 11:07




Ak Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Asım Aykan, MÜSİAD Trabzon Şube Başkanlığını ziyaret etti. Aykan’ı burada Başkan Aydın Birincioğlu ile yöneti





Aday adaylığı çalışmalarını hızlı adımlar ile sürdüren tecrübeli siyasetçi, MÜSİAD Trabzon Şubesinde çeşitli istişarelerde bulundu. Bölgedeki ticaret akımının değerlendirildiği buluşmada, Aykan’ın ziyaretinden duymuş oldukları mutluluğu dile getiren MÜSİAD Başkanı Birincioğlu, “Trabzon tarihi ipek yolu üzerinde yer yalan, ülkemizin dinamikleri arasında yer alan bir ilimizidir. Bizde çalışmalarımızı bu sorumlulukla misyonumuz ve vizyonumuzu diri tutabilmek adına yapıyor, adımlar atıyoruz” dedi.
MÜSİAD’ın çalışmalarını yakinen takip ettiğini dile getiren Aykan, kurumun geldiği noktayı sevindirici bulduğunu ve varlığının da Trabzon’a güç kattığını belirterek şunları söyledi: “MÜSİAD’ın varlığı ve üstlendiği misyon, şehrimizin gücüne güç katmaktadır.

Eminim ki ileriye doğru adımlarını daha kuvvetli şekilde atarak, vizyonuna da daha kısa sürede erişecektir. Milletimiz 1999 yılında başlayıp, 2001 yılında son bulan ekonomik buhranı unutmayıp, o günkü şartlarda çareyi de Sn. Recep Tayyip Erdoğan’da, yani Ak Parti’mizde bulmuşlardır ve ne kadar doğru da bir karar verdiklerini, aradan geçen 13 yılda daha iyi anlamış olduk zira milletimiz %32 ile başlattığı desteği arttırarak %50’lere çıkartmıştır. Ülkemiz şimdi toparlanmıştır. İyi niyetli çalışmalarımız, ülkemizi içinde bulunduğu buhrandan alıp; tavana çıkartmıştır. Partimiz, sadece ulusumuzun değil; tüm İslam aleminin de tek ümidi ve sesi olmuştur ” ifadelerine yer verdi.

2015 genel seçimlerinin bir milat olacağına da vurgu yapan Aykan, Türkiye’nin artık küçük hesaplar yapan bir anlayıştan uzaklaşıp; devasal projelerin altına imza atan bir ülke konumuna geldiğini, Trabzon’un ise bu yapıda önemli misyonlar üstlenen kemik bir şehir olduğunu kaydederek sözlerine son verdi. “Biz boş vaat veren değil; iş yapan milletin torunlarıyız” diyen Aykan, MÜSİAD ziyareti çıkışında cadde üzerinde toplanan bir grup vatandaşın da ilgisine de mazhar oldu. Aykan, renkli görüntülerin yaşandığı buluşmada şahsına yönelik yapılan “Aranan Kan Asım Aykan” sloganı karşısında da duygularını gizleyemedi. Topluluk ile tek tek kucaklaşarak tokalaşan Aykan, buradan vatandaşlar ile bir süre sohbet ettikten sonra ayrıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap