SON DAKİKA



Haber > Gündem > "İstihbarat Zafiyeti Yok"

"İstihbarat Zafiyeti Yok"

24 Ağustos 2012 Cuma - 11:25




Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kırgızistan dönüş yolunda soruları cevapladı.





Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Gaziantep saldırısında istihbarat zafiyeti olduğu iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Gül ''İstihbarat birimlerimizin ortaya çıkardığı çok sayıda olay var ama hepsi açıklanmıyor'' dedi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kırgızistan yolunda uçakta gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.

 İstihbarat Zafiyeti İddialarına Cevap
 Gaziantep saldırısına değinen Gül ''İstihbarat zafiyeti'' iddialarını yalanladı "Aksine istihbarat örgütü son dönemde çok iyi çalışıyor'' dedi.

Terör örgütünün planları tutmayınca kalleşçe girişimlerde bulunacağı uyarısının daha önce yapıldığına dikkat çeken Gül ''Açıkçası net olarak söyleyeyim, istihbarat birimlerimizin ortaya çıkardığı çok sayıda olay var ama hepsi açıklanmıyor" diye konuştu

 ABD’nin Desteği Yetersiz
 ABD'nin terörle mücadele konusunda desteğinin yetersiz olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Gül, "Tabii Amerika'nın daha yapabilecekleri var mıdır? Tabii ki vardır. Daha çok şey vardır. Yeterli mi? Ben o kanaatte değilim. Ama bütün bunları konuşurken her ülkenin kendi dertleri, politikaları da var. Şu bunu yapmıyor, bu şunu yapmıyor diye sürekli söylemek doğru değil" dedi.

 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap