SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kaçırılan pilotlarla ilgili müjde verdi

Kaçırılan pilotlarla ilgili müjde verdi

19 Ekim 2013 Cumartesi - 11:39




Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Lübnan’da kaçırılan Türk pilotlarla ilgili çok olumlu gelişmeler yaşandığını belirtti.





Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Lübnan’da kaçırılan Türk pilotlarla ilgili çok olumlu gelişmeler yaşandığını belirterek, “Saatler, günler itibarıyla inşallah pilotlarımıza kavuşacağız. Onlar ailelerine kavuşacaklar. Bu konuda engellerin büyük ölçüde kalktığını söyleyebilirim” dedi.Kanal 7’de yayımlanan “İskele Sancak” programına konuk olan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, gündeme ilişkin değerlendirmeler yaptı. Lübnan’da kaçırılan Türk pilotlarla ilgili yoğun girişimlerde bulunduklarını ve çok olumlu gelişmeler yaşandığını anlatan Ahmet Davutoğlu, “Saatler, günler itibarıyla inşallah pilotlarımıza kavuşacağız. Onlar da ailelerine kavuşacaklar. Bu konuda engellerin büyük ölçüde kalktığını söyleyebilirim. Son prosedür olarak birtakım güvenlik tedbirleri de dahil olmak üzere, atılması gereken adımlar var” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap