SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kendimi yıllardır AK Partili gibi hissediyorum

Kendimi yıllardır AK Partili gibi hissediyorum

25 Şubat 2015 Çarşamba - 10:10




AK Parti Trabzon’dan milletvekilliği için aday adayı olan Devlet eski Bakanı Eyüp Aşık, kendisine gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirirk





AK Parti’den milletvekilliği için aday adayı olan Devlet eski Bakanı Eyüp Aşık ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Dün Beşikdüzü, Vakfıkebir, Tonya ve Şalpazarı ilçe teşkilatlarına ziyarette bulunan Aşık’a teşkilatların ve partililerin gösterdiği büyük ilgi dikkatlerden kaçmadı. Yaptığı ziyaretlerden son derece memnun kaldığını belirten Eyüp Aşık, “Beni AK Parti çatısı altında görenler çok sevindi. Büyük ilgi ve alakalarına teşekkür ediyorum. Zerre kadar olumsuz bir tepki ile karşılaşmadım. O kadar büyük ilgi vardı ki kendimi yıllardır partinin içindeymişim gibi gördüm. İnanın tüm samimiyetimle konuşuyorum ki bu ziyaretlerde gördüğüm sevgi ve ilgi beni çok mutlu etti” dedi.

TABANA GÜVEN TAM

Bir siyasetçinin tabandan destek almasının çok mühim olduğuna işaret eden Eyüp Aşık, “Herkes bilsin ki tavandan kimseyle herhangi bir iş bağlamadım. Benim güvendiğim her zaman taban olmuştur. Taban da bana destek veriyor. Temayülden tabanın bu desteği ile birinci çıkmak niyetindeyim. Parti ciddiye alır almaz bilmiyorum ama ben temayül yoklamasının çok önemli olacağı inancındayım” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap