SON DAKİKA



Haber > Gündem > Koronavirüse yakalanan Emine Erdoğan: Anca beraber kanca beraber

Koronavirüse yakalanan Emine Erdoğan: Anca beraber kanca beraber

05 Şubat 2022 Cumartesi - 16:51




Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan koronavirüse yakalandıktan sonra ilk mesajında “Anca beraber, kanca beraber” paylaşımı yaptı.





Cumhurbaşkanı Erdoğan eşi  Emine Erdoğan’la birlikte koronavirüse yakalandıklarını duyurmuştu.Erdoğan çiftine sosyal medya üzerinden bBir çok siyasi ve kanaat önderinden geçmiş olsun mesajları yağdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan koronavirüse yakalandığını “Bugün hafif belirtiler üzerine eşimle birlikte yaptırdığımız COVID-19 testimizin sonucu pozitif çıktı. Omicron varyantı olduğunu öğrendiğimiz hastalığı hamdolsun hafif geçiriyoruz. Görevimizin başındayız. Çalışmalarımıza evde devam edeceğiz. Dualarınızı bekliyoruz.” Sözleriye duyurdu.

ANCA BERABER KANCA BERABER

Emine Erdoğan ise son durumunu Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın paylaşımını da etiketleyerek “Anca beraber, kanca beraber. İnşallah en kısa sürede bu hastalığı Tayyip beyle birlikte atlatacağız. Dualarınızı bekliyoruz.”  Notunu düştü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap