SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kudunoğlu aday oldu

Kudunoğlu aday oldu

18 Aralık 2015 Cuma - 10:22




CHP Trabzon İl Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Ferda Kudunoğlu, seçilirse parti binasını satacak, yerine daha büyük bir yer alacak.





CHP Trabzon İl Başkanlığı seçimleri için Ferda Kudunoğlu, İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısı ile adaylığını açıkladı. Dava yolculuğu trenine binenlerin son durakta ineceklerini söyleyen Kudunoğlu, “Bizim trenimiz ara yollarda hiçbir zaman durmayacak. Ama yanımıza gelene kapımız daima açık olacak. Çünkü bizler gelip geçiciyiz ama Cumhuriyet Halk Partisi davası ve Atatürk’ün emaneti kalıcıdır. Karşınıza sözünün eri, partisine hizmet etmiş bir dava arkadaşınız olarak çıkıyorum. Benim bu partideki yolculuğum devam edecektir. Horonu seviyorum ama ayak oyunlarına gelemiyorum” dedi. Kudunoğlu, seçildiği takdirde CHP Trabzon il binasını satacağı ve daha büyük bir bina alacağı yönünde vaatte bulundu.

NİÇİN ADAY OLDU?

Yaptığı basın açıklaması sırasında arka taraftaki duvarda asılı duran Atatürk portresine dönen Kudunoğlu, “Yokluklar, sefaletler içerisinde mücadele ederek; genç yaşta bu millete kendini adayarak, vatanı bize emanet ettin. ‘İki eserim var’ dedin. Bir tanesi Türkiye Cumhuriyeti, bir diğeri de Cumhuriyet Halk Partisi’dir. ‘Niçin aday oldum?’ derseniz, Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet muhafaza ve müdafaa etmek, Büyük Önder Atatürk’ün CHP’sinin Trabzon ve Türkiye’de iktidar olmasına katkı yapmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmak için ve diğer gerekçelerim nedeniyle CHP Trabzon İl Başkanlığına aday oldum” dedi.

Yusuf Arslan

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap