SON DAKİKA



Haber > Gündem > Meclis'e silahla gelen vekil var

Meclis'e silahla gelen vekil var

17 Ağustos 2014 Pazar - 13:55




AK Parti Grup Başkanvekili Mihrimah Belma Satır, son hafta TBMM Genel Kurulu’na silahla giren milletvekili olduğunu söyledi.





Söz konusu kişinin MHP’li olduğu, hem grubu hem de TBMM Başkanı Cemil Çiçek tarafından uyarıldığı belirtildi. Genel Kurulu’da son hafta yaşanan olayları değerlendiren Mihrimah Belma Satır, şunları söyledi: BİRBİRİMİZE SAYGILI OLMALIYIZ “Meclis’teki tartışmalara, yorgun olmak, sinirli olmak, oruçlu olmak... Bunların biri sebep olabilir. Ama bunun olmaması lazım. Son hafta Genel Kurul’a silahla giren milletvekili bile vardı. Gittik, partisinin Grup Başkanvekili ile konuştuk, onu ikaz ettik. Uyardığımız Grup Başkanvekili, ‘Biz de fark ettik’ dedi, 1 kişi idi. Bilerek veya bilmeyerek girdiler ama çok daha dikkatli olmamız lazım. Bunu hem kendi arkadaşlarım için söylüyorum hem de muhalefet için söylüyorum. Aynı fikirde olmayabiliriz ama birbirimize daha saygılı olmalıyız.”
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap