SON DAKİKA



Haber > Gündem > Mehmet Şimşek: Barbarca bir saldırı!

Mehmet Şimşek: Barbarca bir saldırı!

21 Ağustos 2016 Pazar - 14:29




Başbakan Yardımcısı Şimşek, Gaziantep'te gerçekleşen saldırıyı Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Barbarca" olarak niteledi.





Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, resmi Twitter hesabı üzerinden Gaziantep'te gerçekleşen ve 50 vatandaşımızın yaşamını yitirdiği saldırıyla ilgili olarak, saldırının hemen sonrasında bir paylaşımda bulundu.

Şimşek, yaptığı paylaşımda gerçekleşen saldırıyı "Barbarca" diye nitelerken, "Gaziantep'te barbarca bir terör saldırısı olmuş. Allah milletimize sabır ve terörün her türlüsü ile mücadele için ülkemize güç versin!" ifadelerine yer verdi.

 

ŞİMŞEK: HERKESİ SORUMLU DAVRANMAYA DAVET EDİYORUM


Mehmet Şimşek, ayrıca Twitter hesabı üzerinden konuyla ilgili olarak bir paylaşım da daha bulunurken, herkesi sorumlu davranmaya davet ettiğini belirtti. Şimşek, yaptığı açıklamada, "#Gaziantep 'teki acı hepimizin ortak acısı. Herkesi sorumlu davranmaya davet ediyorum.  Siyasi istismar çabalarını da şiddetle kınıyorum." ifadelerine yer verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap