SON DAKİKA



Haber > Gündem > Mustafa Şen: Gönül kazanmamız lazım ki seçimi kazanalım

Mustafa Şen: Gönül kazanmamız lazım ki seçimi kazanalım

23 Şubat 2022 Çarşamba - 17:21




AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, "Eğer milletimiz teveccüh ederse kazanabiliriz, milletimiz oy verirse, o bizden yana bakarsa, onunla aynı ufka bakarsak kazanabiliriz." dedi.





AK Parti Genel Merkezi’nde “2021 Güz Dönemi Sertifika ve 2022 Bahar Dönemi Hazırlık” toplantısı düzenlendi. Toplantının açılışında AK Parti Ar-Ge ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen “Bir şey yapılacaksa teşkilatlar yapar” diyerek, "Eğer milletimiz teveccüh ederse kazanabiliriz." dedi.

MİLLETİN GÖNLÜNÜ KAZANIRSA SANDIKTA DA KAZANIRIZ

“Teşkilat seferde olursa, o teşkilatta zafer gelir” sözüyle yola çıktıklarını ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, “O yüzden ‘Sürekli sefer, sürekli zafer’ dedik. Bu milletimizin bize teveccühü ile alakalı bir şey. Eğer milletimiz teveccüh ederse kazanabiliriz, milletimiz oy verirse, o bizden yana bakarsa, onunla aynı ufka bakarsak kazanabiliriz. O yüzden milletimizin teveccühü için öncelikle milletimizin gönlünü kazanmamız lazım. Milletimizin gönlünü kazanmamız lazım ki sandıkta da seçimi kazanalım” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap