SON DAKİKA



Haber > Gündem > Numan Kurtulmuş’tan İsrail’i bitirecek ‘Kahrol düşman’ hamlesi!

Numan Kurtulmuş’tan İsrail’i bitirecek ‘Kahrol düşman’ hamlesi!

03 Mart 2022 Perşembe - 10:51




AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtlulmuş İşgalci İsrail’e sosyal medya hesabı üzerinden eleştirirken kendi takipçileri bile bu işlevi olmayan kınamayı eleştirdi.





İsrail, Filistin’de tüm zorbalığına devam ederken AK Parti hükümeti bu konuda eli kolu bağlı bir şekilde oturmayı tercih ediyor. İsrail’le normalleşme adımlarının atıldığı şu günlerde AK Parti’den yaşanan vahşetle ilgili birkaç kısık sesten başka bir faaliyet ortaya koyulmuyor.

Son olarak AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtlulmuş İsrail’in twitter’dan eleştirmekle yetindi. İşgalci İsrail’in yaptığı saldırıyı paylaşan Numan Kurtulmuş “Yazıklar olsun! İsrail zulmü durmuyor Dünya seyretmeye doymuyor” ifadelerini kullandı.

"NUMAN KURTLULMUŞ DÖN HALİNE BAK"

Kurtulmuş’un bu çıkışına sosyal medyadaki takipçileri bile tepki gösterdi. İsrail'in cumhurbaşkanı Herzog’un Türkiye’ye ziyaretini Kurtulmuş’a hatırlatan kullanıcılar “Ey Numan Kurtulmuş dön haline bir bak. Ülke yönetiminde söz sahibiyken hassasiyetin benimkiyle aynı ikimizde Tweet atıyoruz” gibi oldukça sert çıkışlarda bulundular.

İşte AKP’ye ve Numan Kurtlulmuş’a gelen tepkilerden bazıları


  • Siz ne yapıyorsunuz. İsrail terör örgütüyle normalleşme çabaları. Bu çocukların vebali sizin üzerinizde bilin. Yazıklar olsun bize ki sizlere zamanında ümit bağladık.

  • Onlar uzaktan kınayıp , şikayet eder ancak

  • Zerre miktarı samimi olduğunuza inanabilseydik keşke.. Yok ama ne o ruh kaldı ne inanç nede samimiyet hepsi hatıralarda kaldı..

  • Hesabınız mı çalındı?

  • Kime diyorsunuz Numan Bey, bir dönüp kendinize bakın önce. Bağırıp çağırmaya gelince iyi bağırıp çağırıyorsunuz, yaptırım uygulasanıza iktidar değil misiniz?


  • Dünyayı neden bekliyoruz, kudüs bizim değil mi? Biz müslüman değil miyiz? Kudüsü savunmak için dünyanın yardımına mı ihtiyacımız var? Müslümanlara kan kusturanlar zaten dünya dedikleriniz değil mi?

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap