SON DAKİKA



Haber > Gündem > Oğan aday sıra Aydın'da

Oğan aday sıra Aydın'da

22 Kasım 2015 Pazar - 09:20








1 Kasım’daki seçimler sonrasında parti içi muhalefetin kıpırdanmalarıyla hareketlenen Milliyetçi Hareket Partisi’nde adaylığını resmen açıklayan ilk isim Sinan Oğan oldu. Önümüzdeki hafta içinde Koray Aydın Ankara’da, Meral Akşener de İstanbul’da düzenleyecekleri basın toplantısıyla adaylıklarını duyuracaklar.

RESMEN AÇIKLADI

1 Kasım seçimleri sonrasında parti içi muhalefetin kıpırdanmalarıyla hareketlenen Milliyetçi Hareket Partisi’nde bugüne kadar konuşulan adaylar, adaylıklarını tek tek açıklamaya başladı. İlk açıklama Iğdır eski milletvekili Sinan Oğan’dan geldi. Oğan, dün düzenlediği basın toplantısı ile genel başkanlık için aday olduğunu duyurdu. Oğan, MHP yönetimine kongreyi toplaması yönünde çağrı da yaptı.

AYDIN VE AKŞENER

Aday olarak öne çıkacak ikinci isim Meral Akşener olacak. Akşener’in bu hafta içinde İstanbul’da basın toplantısı yaparak adaylığını ilan etmesi bekleniyor. Oğan ve Akşener’den sonra MHP Trabzon eski milletvekili Koray Aydın da Ankara’da düzenleyeceği basın toplantısıyla kongrenin toplanması için çağrı yapacak ve aday olduğunu duyuracak.

3 ADAYDAN İŞBİRLİĞİ


Üç isim daha önce planlandığı gibi ortak bir açıklama yapmayacak, ortak bir fotoğraf vermeyecek. Genel başkanlık yarışına girilmesi durumunda Sinan Oğan, Koray Aydın ve Meral Akşener arasında varılan anlaşma gereği ikinci turda en çok oyu alan aday lehine yarıştan çekilme konusunda da görüş birliği olduğu belirtildi.

Sezgin SEYDİOĞLU

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap