SON DAKİKA



Haber > Gündem > Onları mazur görecek değiliz

Onları mazur görecek değiliz

05 Nisan 2013 Cuma - 08:58




Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Akil insanlar"la bir araya geldi. Erdoğan, "Bu salonda bulunan insanlar sadece akil değil aynı zamanda cesurdur. Birik





Erdoğan, çözüm süreci kapsamında oluşturulan "Akil İnsanlar Heyeti"ne ilişkin "Listeden, listenin ve heyetin isminden de ziyade işin magazin boyutundan ziyade üstenmekte olduğumuz misyonun çok daha önemli olduğunu, çok daha hassas zeminde yürütülüyor olduğunu özellikle hatırlatmak durumundayım" dedi. Erdoğan, Akil İnsanlar Heyeti’ne ilişkin "Bu heyeti bir özet, bir örnek, temsili bir grup olarak görmek belki daha doğru olacaktır" dedi. Başbakan, şunları kaydetti: "Türkiye terör ve şiddet yüzünden 40 bin insanını toprağa verdi. Çözümsüzlüğü çözüm görenlerin anlamadığı bu anlayışın miadı dolmuştur. Bütün bu süreçte yalnız kaldık, yalnız bırakıldık. Birikimi olduğu halde elini taşın altına koymayanları mazur görmemiz mümkün değil. Kamuoyunu, özellikle medyamıza, yazarlarımıza ve yorumcularımıza şu çağrıyı da yapmak istiyorum: Hayırlı iş için bir araya geldik. Hayırlı niyetler için bir araya geldik. İşin magazin boyutuna, isim boyutuna, kim vardı kim yoktu boyutuna takılıp hedefin ve niyetin arka plana itilmesine, sulandırılmasını lütfen müsaade etmeyelim."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap