SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ortalık ayağa kalkmıştı! Erdoğan Türk Hava Yolları kararından döndü...

Ortalık ayağa kalkmıştı! Erdoğan Türk Hava Yolları kararından döndü...

15 Haziran 2022 Çarşamba - 14:25




Cumhurbaşkanı Erdoğan dün Türk Hava Yolları’nın artık ‘Turkish Airlines’ ismiyle değil “Türkiye Havayolları” ismiyle sefer düzenleyeceğini söylemişti. Erdoğan bu ifadesinden geri döndü.





Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dün Türk Kava Yolları ile ilgili söylediği sözler sosyal medyada gündem olurken bugün o ifadesinden geri adım attı.

Dün Türksat 5B Uydusu Hizmete Alma Töreni’nden konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bundan sonra uçaklarımızın gövdesine 'Turkish Airlines' değil, 'Türkiye Hava Yolları' yazacağız" diye konuşmuştu. Erdoğan’a bu açıklamasının ardından çok sayıda eleştiri ve tepki geldi.

ERDOĞAN THY KONUSUNDA GERİ ADIM ATTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün ise partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada THY ile ilgili söylediği ifadelerden geri adım attı. Erdoğan, bugün yaptığı konuşmada “Milli havayolumuz uluslararası uçuşlarını Türk Hava Yolları ismiyle yapacaktır" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap