SON DAKİKA



Haber > Gündem > Öz, Kızılay hakkında bilgi aldı

Öz, Kızılay hakkında bilgi aldı

09 Eylül 2013 Pazartesi - 12:30




Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Kızılay Trabzon Şube Başkanı Fuat Adıgüzel ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.





Ziyarette bir konuşma yapan Vali Öz, “Kızılay yeni düzenlemelerle beraber özellikle kan toplama konusunda daha aktif ve kurumsal hale geldi. Doğal afetlerde var olan fonksiyonlarını güçlendirerek devam ettiriyor. Geçmişteki büyük depremler ve doğal afetler bize ders oldu. Kamu kurumları başta olmak üzere Kızılay ve diğer sivil toplum kuruluşları kendilerine çeki düzen verdi. Kızılay teşkilatımız da geleneksel yapısından sıyrılıp, kurumsal yapısını ve lojistiğini daha da güçlendirdi. Kan ve diğer hizmetlerin yürütülmesi anlamında kurumsal bir yapı oluşunca da bizler için tam bir kamu hizmeti alanı oluştu. Gördüğüm kadarıyla burada güçlü bir yönetim var. İnşallah güzel hizmetleri beraber yürüteceğiz” dedi. Kızılay’ın üstlendiği misyona da vurgu yapan Vali Öz, “Tabi zor günler olmasın, kana ihtiyacımız olmasın istiyoruz ama zor günlerimiz olacakmış gibi, diğer afetler ve sıkıntılar yaşanacakmış gibi hazırlıklı olmamız gerekiyor. Bu kurumlarda ihtiyacımız var. Bu kurumlara sahip çıkmamız gerekiyor” diye konuştu. Vali Öz’e hoş geldin ziyaretinde bulunduklarını belirten Kızılay Şube Başkanı Adıgüzel ise, kurumun çalışmaları hakkında Valiye bilgi verdi. Görüşmelerin ardından Kızılay Başkanı Adıgüzel ve yönetim kurulu üyeleri Vali Öz’e Kızılay rozeti taktı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap