SON DAKİKA



Haber > Gündem > Pekşen 'değişim' dedi

Pekşen 'değişim' dedi

30 Kasım 2015 Pazartesi - 09:14




CHP Ortahisar Kongresi’nde yeni başkan Mehmet Recep Aslantürk seçildi. Burada konuşan Milletvekili Haluk Pekşen, değişim isteyerek Olağan Kurultay’ı i





CHP Ortahisar İlçe Kongresi’ne katılan Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, delegelere değişim mesajı verdi. Pekşen, "Sizlerden bu ülkenin geleceğinde bir tek talebim var: Değişim. Çağdaş değişim, bilgi birikim ve iddia... Lütfen bunlara cesur bir şekilde destek verin. Değişimin arkasında durmaya çalışalım. Bu ülkede sosyal demokratların bu gerçeği kabul etmesinin zamanı geldi. Yenilen mutlaka gitmeli. Mahalle delegesi seçiminde büyük bir kavga verdik. Ama salonumuzu dolduracak üyelerimiz ne yazık ki delege hassasiyetini burada göstermediler. Mahallede delege kaybediyorsa değişmeli, üye kaybediyorsa değişmeli, ilçe kaybediyorsa değişmeli, il kaybediyorsa değişmeli, milletvekili kaybediyorsa değişmeli, genel merkez değişmeli. Değişim, değişim, değişim... Sonuç yeni yüzler ve yeni isimler... Ya ülkeyi ya koltuğu... Biz bir müddet önce Türkiye’de bir kurultay süreci yaşadık. Hiçbir dönem bu partide kurultay kazanmak üzerine mücadele içerisinde olmadık. Ama bu ülkenin geleceğine büyük bir iddia koymak için bir Trabzonlu olarak her zaman dimdik ve kararlı yürümeye devam edeceğim. Sizin bu dönemde Türkiye’nin geleceğine söz söyleyeceğinize eminim. Biz çok az kaldık, birbirimizi sevmeyi başarmalıyız. Trabzon’da 80 bin CHP’li var, inanılmaz bir sayıdır. Bu 80 binin 8 binini harekete geçirebilirsek bu şehrin, bu ülkenin kaderini değiştirebiliriz" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap