SON DAKİKA



Haber > Gündem > Projeler için aday adayı

Projeler için aday adayı

17 Şubat 2015 Salı - 09:54




AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Nihat Tosun, Trabzon’a hizmet etmek için milletvekili aday adayı olduğunu kaydetti.





Tosun, “Maçka’da doğdum. 1967’de Trabzon’a gelip yerleşmiş bir aileyiz. Trabzon’u dışarıda yaşayan ama Trabzon’un içine gidip gelen Trabzon’un bir evladıyız. Herkesin bir kaderi var. Bizim kaderimiz memurlukla başladı. Sonra 6 yıla yakın müsteşarlık yaptım. Müsteşarlıktan ayrılıp Ankara’da üniversite üyesi olarak çalışmaya başladım. Uzun yıllar alan bürokratlığımızı, akademisyenliğimizi birikimini bir kenara bırakamazdık. Damarımızdan kan aldığı zaman 61 kanayan bir damarımız var. Onun için 61’e geldik. Buradan aday adayı olduk. Trabzon’a mal olmuş projelerin üretilmesinde, uygulanmasında bürokratik veya diğer engellerin aşılmasında sıkı mücadele vereceğim” dedi. Anayasa değişikliğini ve 400 vekil hedefini de değerlendiren Tosun, “Gerçekten iddia büyük. Yani askerlerden sonra, ilk defa ihtilaller dışında ciddi tam bir anayasa yapma ihtiyacı var. 400 milletvekili hedefi yakalanabilir” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap