SON DAKİKA
SON DAKİKA


Rüyadan hayal kırıklığına
21.04.2023

 Çok uzun zaman değil bir yıl önce rüya gibi bir sezon geçiren geçen yıl bu zamanlarda şampiyonluk türküleri söyleyen akabinde destan yazarak şampiyon olan Trabzonspor, hayal kırıklığı yaşamaya ve yaşatmaya devam ediyor. Geçen hafta Beşiktaş karşısında çok iyi performans gösteren Trabzonspor, yeni hocası ile çıktığı Sivas maçına iyi başladı. Öne geçti oyuna ağırlığını koydu ancak bu çok kısa sürdü. Savunma hatası sonucu 10 kişi kalıp penaltıdan golü yiyince direnci düştü.Zaten kırılgan olan yapısı itibariyle oyuna ağırlık koyamadı. Ve buda farklı mağlubiyeti getirdi. Hedefsiz bir takım konumundaki Trabzonspor, yeni hocası ile tepki verir diye düşünürken sahada eksik kalması ve geriye düşmesi bir daha da toparlanmaması çok fazla yorum yapmamızı engelledi. Ancak Trabzonspor için bu sezon bitmiştir.

GELECEK sezonu kurtarmak adına yeni hoca ile hemen anlaşmaları doğru bir hamleydi. Zira bu kadroda radikal ve köklü değişiklikler yapılmalı. Yabancı enkazına dönen yerli yetersizler ile doldurulan bu kadro temizlenmezse  temizlenen önce hoca, daha sonra da yönetim olur. Zaman varken, yol yakınken  yönetim ve hoca kafa kafaya verip radikal kararlar almalı. Yeni hocanın portföyü buna müsaittir. Yönetim destek vererek içerdeki temizliği yapmalı. Gelecek gidecek oyuncular tespit edilmeli. Ve uygulamaya konulmalı. Aksi olursa hem paramızı hem itibarımızı kaybetmek sürpriz olmaz.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap