SON DAKİKA



Haber > Gündem > Sadece Beşikdüzü için düşünelim

Sadece Beşikdüzü için düşünelim

05 Aralık 2013 Perşembe - 09:01




AK Parti’den Beşikdüzü Belediye Başkanlığı için adı geçen MHP eski milletvekili Orhan Bıçakçıoğlu, Karadeniz’e özel açıklamalar yaptı.





AK Parti’den Beşikdüzü Belediye Başkanlığı için aday gösterileceği yönünde AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılan ankette Beşikdüzü halkına sorulan MHP eski milletvekili Orhan Bıçakçıoğlu, “MHP’den ihraç edilmiş olmam, benim için önemli değil. MHP yine benim partimdir ve ben yine ülkücüyüm. Doğruları söylemeye her zaman devam edeceğim” dedi. AK Parti’den belediye başkan adaylığı söz konusu olduğunda, Beşikdüzü’ne hizmet açısından değerlendirip kararını vereceğini belirten Bıçakçıoğlu, şöyle konuştu: “Arkadaşlarımla telefonda bu konuda istişare yapıyorum. Aldığım destek beni memnun ediyor, kararımı şekillendiriyor. Aday olmasam da, Beşikdüzü’nün belediye başkanının iktidar partisinden olması yönünde tercihimi kullanır ve destek veririm.” HALKIN TEVECCÜHÜ AK Parti’den belediye başkan adaylığı söz konusu olduğunda, Beşikdüzü’ne hizmet açısından değerlendirip kararını vereceğini belirten Bıçakçıoğlu, herkesin belediye başkanlığı koltuğuna oturabileceğine, önemli olanın hizmet alabilmek olduğuna vurgu yaptı. Bıçakçıoğlu, “Kim belediye başkanı olursa olsun su akar, çöp toplanır, kanalizasyonda çalışır. Bugüne kadar görev yapan belediye başkanları da hizmet yapmıştır. Bu bir yerel seçimdir. Herkesin farklı düşüncesi ve farklı partilere mensubiyeti olabilir. Tek ortak paydanın Beşikdüzü olduğu gerçeğiyle hareket ederek, ağız tadımızın kaçmamasına dikkat etmeliyiz. Benim içimde kalmış uhdeler ve hayallerim var. Beşikdüzü için siyasi hırslara, nefsin ihtiraslarına kapılmadan sadece Beşikdüzü için düşünelim” dedi. Muhammet TAŞ
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap