SON DAKİKA



Haber > Gündem > Sağıroğlu'ndan birlik çağrısı

Sağıroğlu'ndan birlik çağrısı

17 Mart 2014 Pazartesi - 12:19




Trabzon’un Yomra ilçesi Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı İbrahim Sağıroğlu, “Gün, ilçemizin çıkarları için birlik olma günüdür” dedi





Seçim çalışmaları kapsamında Sancak Mahallesi’ndeki vatandaşlarla bir araya gelen Sağıroğlu, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde hem kendisine hem de partisine sahip çıkılmasını istedi. Başkan Sağıroğlu vatandaşlara yaptığı açıklamada, “İlçemizin bu saatten sonra iktidar desteği alması şart. Bu nedenle sizlerden hem kendime hem de partime destek istiyorum” dedi. Bugüne kadar kendisinin hep milliyetçi bir tavır sergilediğini belirten Başkan Sağıroğlu, “Her yerde Yomra’nın evlatlarını destekledim. Örneğin MHP Milletvekili Koray Aydın’ı, Trabzonspor Başkan adaylarından Metin Atasoy’u. Neden? İlçemin çıkarları için. Şuanda da birlik olup Yomra’nın evladı olan Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu desteklememiz lazım. 10 tane mega proje yaptık. Bu projeleri hayata geçirmek için hem iktidar desteğine hem de büyükşehir belediye başkanına ihtiyacımız var. Hemşehrimiz olan Gümrükçüoğlu bizim için büyük bir şanstır. Onunla birlikte ilçemize her türlü yatırımı getirebiliriz. Geçmiş dönemlerde getirdiğimiz gibi. 30 Mart’ta hem bana hem de Gümrükçüoğlu’na destek çıkın, ilçemizi birlikte el ele gönül gönüle bizde şaha kaldıralım” diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap