SON DAKİKA



Haber > Gündem > "Samsun güçlü bir sanayiye sahip"

"Samsun güçlü bir sanayiye sahip"

11 Eylül 2013 Çarşamba - 14:05




AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Samsun'un güçlü sanayi bölgesine sahip olduğunu, geniş kitlelere hizmet verildiğini söyledi.





AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Canik İlçesi Gülsan Sanayi Sitesi'nde eski sanayi olarak da bilinen bölgede esnaf ziyareti gerçekleştirdi. AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Emine Karaçuha ve Canik ilçe teşkilat üyelerinin eşlik ettiği milletvekili Mustafa Demir, gün boyu süren gezisinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. İşyerlerine uğrayan Demir, vatandaşlarla sohbet edip hatırlarını sordu. Sanayi esnafının taleplerini yerinde dinleyen Demir, bölgede en önemli sanayi oluşumunun Samsun'da olduğunu kaydetti. Yetişmiş kalifiye personel ve teknik imkan açısından önemli bir kesime hitap eden Samsun sanayisinin tercih noktasında lider olduğunu belirten AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, üretim noktasında da Samsun'un yine ön planda olduğunu söyledi. Samsun'un gelişmesinde küçük ve orta ölçekli işletmelerin öneminin büyük olduğunu dile getiren Demir, “Üreticinin önündeki her türlü engel kaldırılıyor, teşviklerle destekleniyor. Üretim için, hizmet için çaba harcayanın önünde hiç bir engel yok. Samsun'un sanayi esnafı da birçok alanda hizmet vermektedir. Üretimden, lojistik destek, bakım ve onarımdan diğer hizmetlere kadar işini iyi bilen, sahiplenen esnafla, başarılı bir şekilde yapılmaktadır. Bölgede sanayi oluşumları arasında en yaygın ve kapsamlı olan esnaf grubu Samsun'da mevcuttur. Birçok ilden hatta yurt dışından Samsun sanayisine gelinmekte, bizzat iş yaptırılmaktadır. İşyerlerimizin önemi her tarafta bilinmektedir” dedi. Samsun'un geleceğinin parlak olduğunu, her alanda gelişme gösterdiğini kaydeden Demir, yatırımları çeken bir Samsun profilinin artık oluştuğunu da sözlerine ekledi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap